Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Το ντοκιμαντέρ 2917 και ο Λεωνίδας χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανέβουν στην κορυφή του Ολύμπου

Το ντοκιμαντέρ 2917 και ο Λεωνίδας χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανέβουν στην κορυφή του Ολύμπου

Βοήθησε τον πάνκη Λεωνίδα να ανέβει τον Μύτικα με το καροτσάκι του


Ένα πολύ ενδιαφέρον mixed media ντοκιμαντέρ χρειάζεται οικονομική στήριξη για την πραγματοποίησή του, αγαπητοί φίλοι. Με μια καμπάνια στο indiegogo, οι παραγωγοί του “2917” επιδιώκουν να συμπληρώσουν τη χρηματοδότηση της ταινίας τους ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Λεωνίδα, ενός punk rock 32χρονου παραπληγικού να ανέβει στον Μύτικα, την κορυφή του Ολύμπου.


Την ταινία τη σκηνοθετεί ο Στρατής Χατζηλενούδας και θα συνδυαστεί με animation του Αμερικανού animator Patrick Smith, ενώ τη μουσική για το “2917” θα γράψουν οι Vodka Juniors. Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας, θα ολοκληρωθεί και ο στόχος του Λεωνίδα να κατακτήσει την κορυφή του Ολύμπου. Τον Λεωνίδα θα τον συνοδεύει αφ’ ενός το συνεργείο της ταινίας αλλά και μια ομάδα από έμπειρους αναρριχητές και διασώστες.

 Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του indegogo:

Σκίτσο του animator Patrick Smith για την ταινία

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2014 όταν η Ιωάννα Πετειναράκη, η παραγωγός της ταινίας, αποφάσισε να βοηθήσει τον Λεωνίδα, έναν  punk rock 32χρονο παραπληγικό να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να ανέβει στον Μύτικα (2917 μέτρα), την κορυφή του Ολύμπου. Η ταινία, ένα μεγάλου μήκους mixed-media ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Στρατή Χατζηλενούδα, θα συνδυάσει την κλασική αφήγηση verite και animation. Αστεία και σουρεάλ κλιπ animation θα σχεδιαστούν από τον αναγνωρισμένο Αμερικάνο animator Patrick Smith. Μέσα από αυτά θα δούμε τις σκέψεις, τους φόβους και τις επιθυμίες του Λεωνίδα.
Έχουμε πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Όλυμπο και βρισκόμαστε στο στάδιο της προ-παραγωγής για την τελική ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου.
Το “2917” είναι μια ελληνοκροατική συμπαραγωγή της Real Eyes Productions και της Aning Film.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο Λεωνίδας σκοπεύει φέτος να επιστρέψει στον Όλυμπο. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος! Μαζί με στενούς του φίλους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Ολύμπου. Εμείς θα κινηματογραφήσουμε όλο το εγχείρημα.  Ο Λεωνίδας θα καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ φτάνοντας για πρώτη φορά στα χρονικά στην κορυφή του Ολύμπου με αναπηρικό αμαξίδιο και εμείς θα τον βοηθήσουμε (χωρίς να έχουμε εμπειρία αναρρίχησης στο παρελθόν!)
Η προετοιμασία και η οργάνωση του εγχειρήματος διήρκεσε αρκετούς μήνες. Στο δυσκολότερο κομμάτι θα μας συνοδεύει ο Γιώργος και η ομάδα του, έμπειροι αναρριχητές και διασώστες.
Κινηματογραφώντας την πορεία του Λεωνίδα στον Όλυμπο θέλουμε να ενθαρρύνουμε κι άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.
Η πρωτότυπη μουσική της ταινίας είναι των ‘Vodka Juniors’, ενός Ελληνικού punk συγκροτήματος.


Η ομάδα του 2917 καταλήγει στο σημείωμά της λέγοντας ότι με αυτή την ταινία θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης μερικών ανθρώπων και αυτά, αγαπητοί φίλοι, καλό είναι να γίνονται.
Μέσα από αυτή την ταινία, είμαστε πεπεισμένοι πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης ορισμένων ανθρώπων. Ελπίζουμε ότι θα μας ακολουθήσετε καθώς προχωράμε προς την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας. Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε, αλλά με την υποστήριξή σας θα φτάσουμε μέχρι το τέλος.
Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά !!
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας,
2917 team

Διαβάστε περισσότερα: Θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον Μύτικα με το αναπηρικό του αμαξίδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου